Home » UVJETI KORIŠTENJA

UVJETI KORIŠTENJA

Dobrodošli na Svijetokonas.net.

Svijetokonas.net u potpunosti se odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz korištenja portala ili je na bilo koji način vezana za korištenje istog, kao i za radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na portalu te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi uporabe ili zlouporabe korištenja sadržaja na Svijetokonas.net.

Korištenjem bilo kojeg dijela portala smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Izmjene uvjeta korištenja

Svijetokonas.net zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena.

Zaštita privatnosti

Svijetokonas.net poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, neće se davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Pravila komentiranja

U komentarima nije dozvoljeno:

– psovanje, vrijeđanje, omalovažavanje
– govor mržnje, diskriminacija i izražavanje netolerancije (Svijetokonas.net zadržava pravo brisanja takvih korisnika i komentara bez najave).
– pisanje velikim slovima
– offtopic komentiranje
– spamanje ili reklamiranje stavljanjem linkova ili na bilo koji drugi način
copy/paste cijelih tekstova s drugih portala, blogova i sl.
– repostanje uvredljivih komentara ili bilo kakvih drugih komentara koji nisu dozvoljeni na portalu
– korištenje prostačkog ili uvredljivog nicka te nicka u kojem je sadržano ime i prezime neke poznate osobe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*